Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.
 

Minimum aantal of bedrag

Vanwege de oplopende kosten van verpakkingsmaterialen reken wij €5,00 verpakkingskosten bij postbestellingen onder de €25,00 , mits anders overeengekomen.

Bij het bestellen van glas hanteren wij een minimum van 5 platen. Dit mogen verschillende kleuren/structuren zijn. Bestelt u minder dan 5 platen, dan brengen wij €5,00 verpakkingskosten in rekening, mits anders overeengekomen.

Het per post versturen van glas is voor risico opdrachtgever.

Uiteraard besteden wij er ruime aandacht aan, om uw glas zo goed mogelijk ingepakt met PostNL mee te geven. Het is ook in ons belang, dat u uw spulletjes onbeschadigd ontvangt.

Kleuren

Kleuren van glas kunnen tinten afwijken van de foto en eerder geleverde glasplaten.

Versturen

Alle bestellingen worden als pakket verstuurd met PostNL. Voor pakketten tot 10kg zijn de kosten € 7,50 en van 10 tot 20 kg € 13,70 binnen Nederland. (Voor naar het buitenland informeer dan naar de tarieven). Bestellingen boven de € 100,00 geen verzendkosten, mits verstuurd met PostNL binnen Nederland.

Maten

De vermelde maten zijn +/- maten en kunnen iets afwijken.

Retour sturen van artikelen.

Binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, kunt u uw bestelling retour zenden. Het retour sturen van artikelen gebeurd op kosten van de opdrachtgever. Indien het pakket niet voldoende gefrankeerd is, wordt dit in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. 

De artikelen mogen niet gebruikt zijn en dienen door ons in onbeschadigde staat en in de originele verpakking ontvangen te worden.

Wilt u iets retourneren? Stuur ons dan een mail met de volgende gegevens :

- Factuur nummer
- Artikel naam
- Aankoopbedrag
- Uw bank/giro gegevens 

U krijgt binnen 5 werkdagen bericht waar u de artikelen naartoe kunt sturen. Na ontvangst krijgt u het bedrag binnen 14 dagen retour, exclusief de verwerking en verzendkosten.

Garantie op artikelen

Maakt u aanspraak op garantie ? U kunt het artikel aanbieden in het atelier. Kiest u voor verzending ? Dan zijn de kosten van het verzenden naar glasinlood-snelonline.nl en terug naar uw adres voor rekening opdrachtgever (de klant). 

 

Speciaal bestelde artikelen buiten ons assortiment

Artikelen die wij speciaal voor u hebben besteld, worden niet retour genomen.

Offerte Glas-in-Lood atelier

Wijken de gegeven maten af van de offerte? Dan zal dit verschil verrekend worden in de uiteindelijke factuur.
Een offerte is tot 30 dagen na dagtekening geldig, mits anders afgesproken.